bouquet

Acampora: Musc Gold Extrait de Parfum

Sharing is caring!

Mottó: Őszexisége….!

Megjelenés: 2015
Orr: Bruno Acampora
Milyen: Unisex
Karakter: Pézsmás
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Pézsma, mézes virágok, neroli, rózsa, jázmin, ibolya, vanília, ámbra, levendula, pacsuli, szantálfa.
A mostani bemutató erősen szubjektív hangulatúra sikerült, így elnézést kérek, ha esetleg úgy érzed, hogy hevesebb amplitúdójú kilengéseim vannak a Musc Gold illatmesével kapcsolatban.
Musc Gold Extrait!
Kész vagyok.
Végem!!
Jobban tetszik, mint a sima Musc, pedig az is zseniális, de az újabb változat teljességgel kiütött a komfortzónámból.
Mint egy csitri, úgy viselkedtem!
– Wooow, érzed? – zsizseregtem, és dugdostam a mintát a barátnőm orrához!
– Érzed, milyen pimasz és szexi!? Na ugye, megmondtam!??? – bazsalyogtam diadalittasan, miközben láttam, hogy szinte hápogott a meglepetéstől.
Na és ezek után – de, tényleg – mint két tinédzser összedugtuk a fejünket és kuncogtunk, kit hogyan ütnénk ki ezzel a parfümmel!
Tudom, tudom, az összes Acampora illattól laza extatikus állapotba röppenek, és szerintem már senkit sem lepek meg ezzel, de mit tegyek?
Imádom őket!
Talán ez a Gold változat jobban hasonul hozzám. Mindketten izgünk – mozgunk, zsizsegünk – erre mondják azt, hogy a zsák megtalálja a foltját.
Ez a poros, bűnös gondolatokra csábító parfüm, frissebb, citrusosabb és virágosabb, mint az elődje.
Olyan vonzereje van, hogy az már zavarba ejtő és arcpirító….!
Tulajdonképpen egy erősen pézsmás – mézes virágkompozíció sikkant az orrodba neroli csiklandozásokkal együtt.
…………………..
Ismerős az illat. Engem arra emlékeztet, mintha hasonlót viseltek volna a nagymamák. Gyöngysorral a nyakukban, a fülük mögé cseppentve valami varázsos olajból és nem értettük gyerekként azt, hogy mit keresnek a nagypapák annyit a nagyik nyakhajlatában. Udvaroltak és bókoltak nekik. Ők pedig turbékolva és kényeskedve igazgatták a kontyukat a rakoncátlan tincseikkel együtt, azzal a rafinált mozdulattal, amelyben ingerlően megcsörrentek a fülbevalók és felröppentek a hajlatokból újból a mély, észbontóan szexi, doromboló – dörgölőző parfümfoszlányok.
………………….
Pézsma. Nem mindig alkalmas az idő arra, hogy ezt a fülledten kéjes olfaktórikus élményt felpermetezzük magunkra. De amikor ezt tesszük készüljünk fel arra, hogy a harcba szállnak értünk.
A pézsma és citrusos neroli mellett szemérmetlenül szép mézes jázmin szikrák cikáznak el az orr előtt. Villanásként mintha ott se lennének. Pedig ott vannak, helyesebben voltak a rózsával és ibolyával együtt. A lenyomat pedig lebeg még az éterben, és én szomjas kalandor módjára keresem a jegyzeteket, mert újra és újra érezni akarom azt a bájt és erotikus szaglóélményt, amelyet nyújtanak.
Néha felbukkan egy kis vaníliás pacsuli is. Porosan, majd zölden.
Minden lélegzete és sóhaja arról szól ennek a gyönyörű kompozíciónak hogy feltöltsön téged csáberővel, érzékiséggel, vágyakkal.
Hogy istennő, vagy isten legyél a szerelem oltárán!
Hiszen azt mondanom sem kell, hogy a Musc Gold teljesen uniszex illat. A férfiakon ugyanolyan magnetikus, mint rajtunk nőkön!
Szeretem.
Kifejezetten hosszú a hatóideje és valamivel erősebb a közepesnél a hatósugara. De nem vad. Pontosan annyi, hogy utánad forduljanak. Aki egyszer megérzi ennek a kreációnak az erejét az soha többet nem fogja elfelejteni
Régmúlt századok emlékei jutnak róla eszembe, de ugyanakkor hatalmas energiát is ad az itt és mostban.
Csodaszép!
Az Acampora illatokat Magyarországon a 7Scents – Budapest V. Magyar utca 18 – árulja.
Én az összes Acampora termék szerelmese vagyok. Imádom a márka hamisíthatatlanul olasz élet igenlő stílusát.
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Bruno Acampora illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!