bouquet

DuoLife: Pro Cardiol

Sharing is caring!

Az egész világon rengetegen küzdenek különböző szív – és érrendszeri betegségekkel. Magyarországon pedig az összhalálozási arány fele sajnos ebbe a kategóriába sorolható.

A magas vérnyomás és megemelkedett koleszterin és triglicerid szint nagyrészben a helytelen táplálkozás miatt alakul ki.
A legveszélysebb szív – és keringési betegségek a szívinfarktus, stroke, koszorúér problémák és elégtelen szívműködés.
Azt gondolom, hiszem és vallom hogy megfelelő táplálkozással, életmóddal sokat tehetünk az egészségünkért.
A prevenció híve vagyok.
Megelőzésre és utókezelésre remek alternatív terápia a DuoLife táplálékkiegészítők szedése.
Figyelem!
A DuoLife termékek nem gyógyszerek!
A szedésük nem mentesítenek fel attól hogy a szív – és keringési betegségekben szenvedő emberek elkerüljék a szűrővizsgálatokat!
Ma már az orvosok döntő többsége elismeri a táplálékkiegészítők, gyógynövények fontos élettani hatását és ha egy beteg együtt konzultál a gyógyszeres kezelés és az alternatív választott kiegészítő terápia esetében a szak illetve háziorvosával, akkor szerintem borítékolható a javulás.
A természetgyógyász pedig nem orvos ezt ne felejtsük el, de garantálom hogy minden segítséget megkap a magasabb kvalifikáltságú kollegáitól.
Mindenki érdeke az hogy a beteg meggyógyuljon.
Nos, a hosszúra nyúlt bevezető után rátérek a DuoLife Pro Cardiol erre a betegség csoportra összeállított kitűnő készítményére.
Védi a teljes keringési rendszert, támogatja a szív működését, védi az ereket, szabályozza a koleszterin szintet, segít fenntartási a szívizom, véredények, vénák optimális állapotát.
Vegán!
A kapszulák a 100% – os klorofill tartalom miatt zöldek, nem „műanyagot” emészt meg a szervezet, hanem természetes összetevőket.
Mikor ajánlott?
– Szív – és érrendszeri betegség
– Túlsúly
– Magas koleszterin és/vagy triglicerid szint
– Dohányzás
– Inaktív mozgás
– Idős kor
– Postmenopauza esetén

Clogged artery and atherosclerosis disease medical concept with a three dimensional human artery with blood cells that is blocked by plaque buildup of cholesterol as a symbol of arteriosclerotic vascular diseases.

A DuoLife Pro Cardiol támogatja:

– A szív működését
– A szív ingerületképző és ingervezető rendszerének működését.
– A szívizom oxigénfelvételét.
– Az erek funkcióit
– Megfelelő vérnyomást
– Antioxidatív folyamatokat
– A belek mikroflóra funkcióit
– Lipidfolyamatokat
Használata – betegség esetén napi kettő, preventív állapotnál napi 1 – 2 kapszula.
Összetétel:
Galagonya gyümölcs kivonat (Flavonoidok és proanthocianidin tartalma segíti az optimális vérnyomást, támogatja a szívizom működését, támogatja a koszorúereken átmenő véráramlást, szabályozza a szív ritmust, jelentősen hozzájárulás a meszesedések elkerüléséhez.)
Hibiszkusz virág kivonat (Segít az érelmeszesedés megelőzésében, hozzájárul az optimális vérnyomáshoz. Védi a májsejteket. Polifenol tartalma miatt erős antioxidáns.)
– Vörösszőlő héj kivonat (Rezevatrolt tartalmaz, ami erős antioxidáns. Gátolja az LDL frakciók koleszterin oxidációját, ami atherosclerotikus elváltozásokhoz vezet. Gátolja a vérlemezke aggregációt. Ha néztek vérképet a vérlemezkék a thrombocyták. Ezek csontvelőben termelődnek és a véralvadáshoz kellenek! A vörösszőlő héj kivonat bizonyítottan védi a szívet és támogatja az érrendszeri hámszövet működését.)
Gránátalma gyümölcs kivonat (Rendkívül erős antioxidáns. Szív, ér, koleszterin szint védő, jó hatással van a bélbaktériumokra és csökkenti a menopauza alatt fellépő kellemetlen tüneteket.)
Gyümölcs és zöldségszárítmányok keverékéből megalkotott
ProCardiol® védett formula (Antioxidánsok szabadalmaztatott összetétele különösen értékes
vegyületeket tartalmaznak, amelyek támogatják a keringési rendszer funkciót.
A formula száraz szőlőkivonat keverékéből, európai olajbogyó gyümölcshúsból és articsókalevél keverékéből
készül. Az összes felsorolt alapanyag antioxidánsok gazdag forrása, olyan tulajdonságokkal, amelyek megvédik
a sejteket az oxidatív stressz romboló hatásaival szemben. A gyümölcsökből és zöldségekből származó antioxidánsok úgynevezett exogén antioxidánsok, amelyek támogatják a test belső antioxidáló mechanizmusait.
A szőlőből és az olajbogyóból származó polifenolok gátolják az LDL koleszterin frakciók oxidációját, gátolják a vérlemezke-aggregációt, elősegítve ezzel a normál vérnyomást és az érrendszer jó állapotát. Az articsókalevélben található polifenolvegyületek segítenek az atherosclerosis megelőzésében,
és segítenek a vér teljes koleszterinszintjének csökkentésében.)
Fekete berkenye gyümölcs kivonat (Elsősorban infarktus megelőzésében játszik fontos szerepet. Szabályozza a vérnyomást, koleszterin és glükóz szintet. Klinikailag bizonyított a szív és érrendszeri betegségek, valamint a cukorbetegség kialakulásának megelőzésében.
– Szúrós gyöngyajak kivonat (Klinikailag bizonyított a vérnyomás kezelésében, valamint a szívritmus zavarok leküzdésében. Kiemelkedő gyógyhatása van az érzelmi alapú szívproblémáknál, ezért menopauza alatt javallott a szedése.)
Bajkáli csucsóka kivonat (hatóanyagai – baikalin, baikalein, vagenin – védik az ereket, gátolva az atherosclerosis és a magas vérnyomás
kialakulását. A nyersanyag a szívre is védő hatást fejt ki, elősegíti a vérlemezke-aggregáció gátlását és
csökkenti a kapilláris permeabilitását, támogatva a vénabetegségek megelőzését: visszér, petechia és „pók
vénák”. A bajkáli csucsóka flavonoidjai segítenek megvédeni a májat a szabad gyökök romboló hatásaival
szemben, támogatva a test tisztító folyamatait)
A termék szokásos ára: 8750 Ft
Klubtagoknak jóval kedvezőbb.
Fűben, fában az egészség! Megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel, testmozgással és napi szintű relaxációval elérhető a jó közérzet és vitalitás! Ha eddig nem foglalkoztál az egészségeddel, akkor kezdj hozzá most! 🙂
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in DuoLife

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!