bouquet

Miguel Matos: Nude Beach Extrait de Parfum

Sharing is caring!

Mottó:… és mindig süssön rád a nap….

Megjelenés: 2023
Orr: Miguel Matos
Milyen: Unisex
Karakter: Krémesen virágos
Kategória: Niche
Illatjegyek: Fej: Kókusz, neroli.
Szív: Ylang-ylang, tiaré virág, copaiba balzsam.
Alap: Napjegyzetek, kasmeran, ambroxan, pézsma, szantálfa, tej.
Miguel Matos legújabb illata a trópusokra repít. A buja, krémesen virágos extratum tartós, érzéki jegyzeteket tartalmaz. Kókuszos – tiarés akkordok pezsegnek élénken tejes alapokkal édesítve.
Miguel így beszél róla: Heveredj le és lazíts. Dobj le magadról mindent és hagyd hogy simogasson a nap. Ez nem a kihívások és a koncepciók ideje. A Nude Beach csak az élvezetről és a napsütésről szól. Hagyd hogy a tested megpihenjen a homokdűnék között, érezd a bőröd meleg illatát, a naptej párolgását a tengeri szellővel és egy szenvedélyes csók emlékével.
……………………..
Bár még csak négy öt alkalommal próbáltam, máris úgy érzem, hogy nem tudom megunni ezt az illatot! Amikor használom kivétel nélkül mindig a meleg nyár jut az eszembe – egy pihenés valamilyen vízpart mellett.
És valóban. Érzéki, fülledt nyári parfümről beszélek, amellyel naptej szagú bőröm lesz, kókuszos jegyzetekkel fűszerezve. Kezdetekben ugyan egy csepp bergamott is felsejlik, vagy tán akár egy halovány citrus koktél is, de a későbbiekben ezek az árnyalatok megszűnnek.
Szinte azonnal kibontakozik a tiaré krémessége. Én nagyon szeretem. Az a fajta virág amelyet bármikor szívesen használok.  A másik két favorit a frangipani és a magnólia. Ez a hármas a legkedvesebb virágos csokrom.
De térjünk vissza a tiaréra, amelytől a kókusz még inkább csillog. A napfény akkordok átjárják a szívjegyzeteket és hamarosan megjelenik a balzsamosan szexi alapokat nyújtó ambroxan, a tej és egy picike szantálfa molekula is.
Miguel mindezeket megbolondítja még egy kis sós tengeri aromával is.
Tehát, úgy képzeld el, hogy olyan ez a kreáció egy fél óra elteltével mint amikor kijössz a habokból és leheveredsz a partra napozni. a bőröd homokos és harmatfújta lesz a tengeri pára miatt. Érezni a vízcseppeket, a naptejet, a napfényt és az jó….!
Annyira jó….!
……………………….
Csodálatos érzés az, hogy egy parfüm segítségével újraélhetem a trópusok semmihez sem hasonlítható hangulatát. Megszűnik a munka – sunshine van, semmittevés, és dolce vita! Napozok, egyensúlyozok a sekély vízben figyelve arra, hogy ne döntsenek fel a hullámok, hideg kókusztejet iszom, mert ilyenkor a legfinomabb. A napfény és a tenger felerősíti az érzékeket és élvezem a párom csókjainak sósan édes ízét….
Én akkor tudok a legjobban pihenni, amikor elutazom. Ilyenkor teljesen kikapcsolok, félreteszem a munkát és átadom magam az érzésnek, hogy mindig süt rám a nap! Szeretem a tengert hallgatni, és nézni. Mindig más. És amikor már jól kibambulom magam vele, jöhet a város felfedezése. Ilyenkor járjuk az utcákat, fotózzuk az épületeket, betérünk a tavernákba és jöhet a vásárlás is. Valamilyen kézműves kütyüt szinte mindig veszek.
Esténként táncolunk, jókat vacsizunk és élvezzük egymás társaságát.
Szóval…. Nude Beach! Köszönöm hogy felidézted az emlékeimet!
……………………
A parfümöt azoknak ajánlom akik kifejezetten nyári illatokat keresnek. A kompozíció édeskésen gyümölcsös és egy árnyalatnyi vékony sósság is felfedezhető benne.
A parfümöt a szponzorom üzletében lehet megvásárolni, melynek címe: 7Scents, Budapest  V. Magyar utca 18. Az üzlet honlapján is megtaláló természetesen.
A tartóssága körülbelül hét – nyolc óra. A hatósugara közepes.
A vonzásfaktora szerintem bódítóan csábító. Ezzel aztán simán lehet pasizni vagy csajozni. Uniszex illat és biztos vagyok abban hogy a férfiakon is nagyon jól fog mutatni.   
Kellemes nyaralást, jó pihenést kívánok és remélem, kedvet kaptál ahhoz hogy a Nude Beach-et kipróbáld! Tehát a közeli célállomás a 7Scents butik. Kíváncsi leszek majd a véleményedre.
Szeretettel
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Miguel Matos Miguel Matos illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!