bouquet

Flancos: Zand EDP

Sharing is caring!

Mottó: Utazás
Megjelenés: 2023. December 1.
Milyen: Férfi, de lehet unisex is
Kategória: Mainstream
Karakter: Orientális – fűszeres
Illatjegyek: Fej: Bergamott.
Szív: Zsálya, rózsaszín bors.
Alap: Pacsuli.
A Flancos másik új illata a Zand, amely ugyanazon a napon jelent meg, mint a Fluel. Akár férfi – női párosként, akár rétegezve is lehet hordani. Az én mostani ízlésvilágom szerint inkább férfias parfüm, izgalmas és finom.
Aki szereti a pacsulit,
annak egészen biztosan tetszeni fog.
A pacsulinak rengeteg arca van. Csodálatosan kapcsolódik más és más illatmolekulákhoz. Önmagában orientális jellegű balzsamos, édeskésen gyantás, egy cseppet krémes aromájú púderes akkord, jellegzetesen sötétzöld tónusú, gyógynövényes és földes alapokkal. Elképesztő átváltozó művész. Azt mondják, hogy nincs két egyforma odorú pacsuli levél.
A Zand kezdete olyan, mint egy csésze zöld tea íze, amelyben az első(!) percben nyers és zöld bergamott szólamok csendülnek fel. Hamarosan azonban megcsodálhatjuk a fűszerek nagyszerű együttesét.
Egy nyugodt és határozott férfi illata, aki ha belép valahova azonnal magára vonja a figyelmet. Érezni az erejét és a kisugárzását. A mosolya megnyerő, derűs biztonság atmoszférája öleli körbe. A hölgyek szeme felcsillan, az urak óvatosan méregetik: ki ez az ember?
Az illat pedig lélegzik. A pacsuli összekeveredik a következőkkel: Borssal, zsályával, fahéjjal….és teával.
………………….
Érdekes hatással van rám ez a kreáció. Nem egy megszokott európai illat, hanem sokkal inkább Észak – Afrika jut róla eszembe. Marokkó. A hófödte Atlasz és a homokdűnés Szahara. A nyüzsgő modern városok és a berber kultúra, zöld oázisokkal tarkítva. Ez a parfüm  olyan, mint egy varázslatos utazás.
Hagyd, hogy körbeöleljen a hűvös zsálya, a melegítő fahéj, és a pihentető tea a változékony pacsulival együtt.
Ha behunyod a szemed, érezheted majd a pergő homokszemeket az ujjaid között. De lehet, hogy éppen egy hegyi faluban hűsítő mentateát iszol, a barátságos helyiekkel. Autentikus ajándékokat vásárolsz….És megtapasztalod, hogy a rohanó világ taposómalma ezekben az órákban nem létezik, csakis a pillanat, mellyel teljes lényeddel a jelenben vagy.
…………………..
Advent van. Örülök annak, hogy pontosan ebben az áldott időszakban tudok a Flancos két újdonságáról írni.
Megjutalmazhatjuk vele magunkat vagy a szeretteinket.
A Zand nyugalmat, biztonságot, jókedélyt áraszt.
Hét – nyolc órán keresztül megmarad a bőrön. A hatósugara mérsékelt. Vonzásfaktora magnetikus, finom, pezsdítő.
A tegnap megjelentetett Fluel és a mai Zand illatával nyitom meg a karácsonyi ünnepkört és kívánok szeretetteljes várakozást!
(Parfümbűbáj)
Tagged with:
Posted in Flancos illatok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

Archívum




error: A tartalom védett!